Biochemical studies in dairy technology:
Awad,Somaia Hassan Fathalla.
Biochemical studies in dairy technology: biochemical studies on lactobacillus esteruses and their utilization the acceleration of cheese ripening [microform]/ دراسات كيموحيوية فى تكنولوجيا الألبان: دراسات كيموحيوية على استيريزات اللاكتوباسيلى واستخدامها فى الأنواع من تسوية الجبن. Somaia Hassan Fathalla Awad. - 1983. - 97,3Leaves : ill. ; 30 cm.
Thesis (M.S.)--Alexandria University,1983.
Includes bibliographical references (leaves 77-97)
Microfiche.
Cairo, Egypt :
ASUNET,
3 microfiches:negative.
Summary in Arabic.
Lactobacillus.
Dairy products.
Cheese.
Biochemical studies in dairy technology: biochemical studies on lactobacillus esteruses and their utilization the acceleration of cheese ripening [microform]/ دراسات كيموحيوية فى تكنولوجيا الألبان: دراسات كيموحيوية على استيريزات اللاكتوباسيلى واستخدامها فى الأنواع من تسوية الجبن. Somaia Hassan Fathalla Awad. - 1983. - 97,3Leaves : ill. ; 30 cm.
Thesis (M.S.)--Alexandria University,1983.
Includes bibliographical references (leaves 77-97)
Microfiche.
Cairo, Egypt :
ASUNET,
3 microfiches:negative.
Summary in Arabic.
Lactobacillus.
Dairy products.
Cheese.