تأثير الزبادى الداعم للحيوية كمضاد لبعض أنواع البكتريا الممرضة (Record no. 57656)
[ view plain ]
000 -LEADER | |
---|---|
fixed length control field | 01919cab a2200277Ia 45 0 |
001 - CONTROL NUMBER | |
control field | u207703 |
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER | |
control field | SIRSI |
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION | |
fixed length control field | 110731s2013 ua ss b ara d |
040 ## - CATALOGING SOURCE | |
Original cataloging agency | EAL |
041 ## - LANGUAGE CODE | |
Language code of text/sound track or separate title | ara |
Language code of summary or abstract | eng |
090 ## - LOCALLY ASSIGNED LC-TYPE CALL NUMBER (OCLC); LOCAL CALL NUMBER (RLIN) | |
Classification number (OCLC) (R) ; Classification number, CALL (RLIN) (NR) | ART ASEJ V34 No1 19 |
100 1# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME | |
Personal name | العتيبى، مطلق محمد. |
240 10 - UNIFORM TITLE | |
Uniform title | Alexandria science exchange journal, 2013 v. 34 (1) |
Medium | [electronic resource]: |
-- | an international quarterly journal of science agricultural environments. |
245 10 - TITLE STATEMENT | |
Title | تأثير الزبادى الداعم للحيوية كمضاد لبعض أنواع البكتريا الممرضة |
Medium | [مصدر إلكترونى]. |
246 15 - VARYING FORM OF TITLE | |
Title proper/short title | Probiotics yoghurt and their effect on growth of the pathogenic microorganisms. |
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION | |
Extent | ص.1-9. |
504 ## - BIBLIOGRAPHY, ETC. NOTE | |
Bibliography, etc. note | يحتوى على مراجع. |
520 ## - SUMMARY, ETC. | |
Summary, etc. | تم دراسة منتجات الزبادى التقليدى وكذلك المحتوى على البكتريا الداعمة للحيوية التجارى المتواجدة فى أسواق مدينة الأحساء بالمملكة العربية السعودية لبكتريا Escherichia coli (E. coli) وبكتريا Salmonella فى هذا البحث تم استخدام ثلاث أنواع من الزبادى الداعم للحيوية بالبكتريا السالفة الذكر وكذلك من خلال لتلقيح الزبادى التقليدى كعينة مرجعية (Control) حيث تم استخدام طريقة الانتشار لتقدير النشاط التثبيطى لهذه المنتجات. |
546 ## - LANGUAGE NOTE | |
Language note | مخلص باللغة الأنجليزية. |
596 ## - | |
-- | 1 |
650 #7 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | البكتريا |
General subdivision | أمراض |
Source of heading or term | qrmak. |
650 #7 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | اللبن الزبادى |
Source of heading or term | qrmak. |
650 #7 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | منتجات الألبان |
Source of heading or term | qrmak. |
773 0# - HOST ITEM ENTRY | |
Title | Alexandria Science Exchange Journal. |
Related parts | 2013.v.34(1) |
International Standard Serial Number | 1110-0176 |
Control subfield | nnas |
Record control number | u193445 |
856 40 - ELECTRONIC LOCATION AND ACCESS | |
Uniform Resource Identifier | <a href="http://nile.enal.sci.eg/EALE/2013/ASEJ/3413/1/1a.pdf">http://nile.enal.sci.eg/EALE/2013/ASEJ/3413/1/1a.pdf</a> |
Public note | Full Text Article |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Articles |
Source of classification or shelving scheme | Library of Congress Classification |
No items available.