تأثير الزبادى الداعم للحيوية كمضاد لبعض أنواع البكتريا الممرضة (Record no. 57656)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 01919cab a2200277Ia 45 0
001 - CONTROL NUMBER
control field u207703
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER
control field SIRSI
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 110731s2013 ua ss b ara d
040 ## - CATALOGING SOURCE
Original cataloging agency EAL
041 ## - LANGUAGE CODE
Language code of text/sound track or separate title ara
Language code of summary or abstract eng
090 ## - LOCALLY ASSIGNED LC-TYPE CALL NUMBER (OCLC); LOCAL CALL NUMBER (RLIN)
Classification number (OCLC) (R) ; Classification number, CALL (RLIN) (NR) ART ASEJ V34 No1 19
100 1# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name العتيبى، مطلق محمد.
240 10 - UNIFORM TITLE
Uniform title Alexandria science exchange journal, 2013 v. 34 (1)
Medium [electronic resource]:
-- an international quarterly journal of science agricultural environments.
245 10 - TITLE STATEMENT
Title تأثير الزبادى الداعم للحيوية كمضاد لبعض أنواع البكتريا الممرضة
Medium [مصدر إلكترونى].
246 15 - VARYING FORM OF TITLE
Title proper/short title Probiotics yoghurt and their effect on growth of the pathogenic microorganisms.
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION
Extent ص.1-9.
504 ## - BIBLIOGRAPHY, ETC. NOTE
Bibliography, etc. note يحتوى على مراجع.
520 ## - SUMMARY, ETC.
Summary, etc. تم دراسة منتجات الزبادى التقليدى وكذلك المحتوى على البكتريا الداعمة للحيوية التجارى المتواجدة فى أسواق مدينة الأحساء بالمملكة العربية السعودية لبكتريا Escherichia coli (E. coli) وبكتريا Salmonella فى هذا البحث تم استخدام ثلاث أنواع من الزبادى الداعم للحيوية بالبكتريا السالفة الذكر وكذلك من خلال لتلقيح الزبادى التقليدى كعينة مرجعية (Control) حيث تم استخدام طريقة الانتشار لتقدير النشاط التثبيطى لهذه المنتجات.
546 ## - LANGUAGE NOTE
Language note مخلص باللغة الأنجليزية.
596 ## -
-- 1
650 #7 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element البكتريا
General subdivision أمراض
Source of heading or term qrmak.
650 #7 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element اللبن الزبادى
Source of heading or term qrmak.
650 #7 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element منتجات الألبان
Source of heading or term qrmak.
773 0# - HOST ITEM ENTRY
Title Alexandria Science Exchange Journal.
Related parts 2013.v.34(1)
International Standard Serial Number 1110-0176
Control subfield nnas
Record control number u193445
856 40 - ELECTRONIC LOCATION AND ACCESS
Uniform Resource Identifier <a href="http://nile.enal.sci.eg/EALE/2013/ASEJ/3413/1/1a.pdf">http://nile.enal.sci.eg/EALE/2013/ASEJ/3413/1/1a.pdf</a>
Public note Full Text Article
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Articles
Source of classification or shelving scheme Library of Congress Classification

No items available.


Home | About ENAL | Collections | Services | Activities | Calendar | Contact us

7 Nadi El Sayed St., Giza, Egypt | Phone:02-33351121 +02-33351313 | 
| Email: enalegypt@gmail.com