نظم الجودة الحديثة فى مجال التصنيع الغذائى/ لطفى فهمى حمزاوى.
Language: Arabic Publication details: القاهرة: دار الكتب العلمية للنشر و التوزيع، 2006.Description: 320ص: أيض؛ 24سمISBN:- 9772876345
- TP372.5 H34 2006
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Main | TP372.5 H34 2006 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 0016094 |
Browsing Main shelves Close shelf browser (Hides shelf browser)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
No cover image available |
![]() |
![]() |
||
TP372.5 G84 1992 Guidelines for sensory analysis in food product development and quality control / | TP372.5 G84 1992 Guidelines for sensory analysis in food product development and quality control / | TP372.5 H34 2003 نظم الجودة الحديثة فى مجال التصنيع الغذائى/ | TP372.5 H34 2006 نظم الجودة الحديثة فى مجال التصنيع الغذائى/ | TP372.5 H38 1987 الكيمياء الفزيائية لمنتجات الأغذية / | TP372.5 H54 1998 Magnetic resonance imaging in food science / | TP372.5 I57 1995 Food flavors-- generation, analysis, and process influence : proceedings of the 8th International Flavor Conference, Cos, Greece, 6-8 July 1994 / |
يحتوي على قائمة ببليوجرافية بالمراجع(320-313)
1
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.