-تكنولوجيا الجبن :لأسس العلمية / تأليف عبده السيد شحاتة.
Language: Arabic Publication details: القاهرة : المكتبة الأكاديمية< 1997.Edition: ط1Description: ش، 447ص. : إيض. ; 24 سمISBN:- 9772810328
- TX759.5.C48 S44 1997
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Main | TX759.5.C48 S44 1997 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 0015907 | ||
![]() |
Main | TX759.5.C48 S44 1997 (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Available | 0016052 |
Browsing Main shelves Close shelf browser (Hides shelf browser)
No cover image available | No cover image available |
![]() |
![]() |
No cover image available | No cover image available | No cover image available | ||
TX759.5.C48 M39 1973 صناعة الجبن المطبوخ / | TX759.5.C48 M39 1973 صناعة الجبن المطبوخ / | TX759.5.C48 S44 1997 -تكنولوجيا الجبن :لأسس العلمية / | TX759.5.C48 S44 1997 -تكنولوجيا الجبن :لأسس العلمية / | TX759.5.M54 B37 1987 اللبن و مستخرجاته : | TX761 C65 Confectionery production | TX761 C65 The Confectioner. |
يحتوى على قائمة ببليوجرافية بالمراجع (ص 431-447).
1
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.