تأثير مستخلصات القهوة العربية والمواد المضافة إليها (الهيل والقرنفل) كمضاد لبعض أنواع البكتيريا الممرضة المنقولة عبر الغذاء [مصدر إلكترونى].

By: Language: Arabic Summary language: English Description: ص85-103Other title:
  • Effect of arabic coffee and its additives (Elettaria and Dianthus) extracts as antibacterial agents on some food pathogenic microorganisms [Added title page title]
Uniform titles:
  • Al-Azhar journal of agricultural sciences sector research, 2012 v.13 [electronic resource].
Subject(s): Online resources: In: Al-Azhar Journal of Agricultural Sciences Sector Research 2013.v.12Summary: تم دراسة نشاط المستخلص المائى والكحولي والأيثيري للقهوة والهيل ضد البكتيريا الممرضة المنقولة عبر الغذاء مثلSalmonella enteric and Listeria monocytogenes) .
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
No physical items for this record

يحتوى على مراجع.

تم دراسة نشاط المستخلص المائى والكحولي والأيثيري للقهوة والهيل ضد البكتيريا الممرضة المنقولة عبر الغذاء مثلSalmonella enteric and Listeria monocytogenes) .

يحتوي علي ملخص باللغة الانجليزية.

1

There are no comments on this title.

to post a comment.

Home | About ENAL | Collections | Services | Activities | Calendar | Contact us

7 Nadi El Sayed St., Giza, Egypt | Phone:02-33351121 +02-33351313 | 
| Email: enalegypt@gmail.com