000 01191cam a2200277Ia 4500
001 u28539
003 SIRSI
007 heabmb---bacu
008 050901s1983 ua a bb 000 0 eng d
040 _aEAL
090 _aThesis
_bS-4593
100 1 _aAwad,Somaia Hassan Fathalla.
245 1 0 _aBiochemical studies in dairy technology:
_bbiochemical studies on lactobacillus esteruses and their utilization the acceleration of cheese ripening
_h[microform]/
_cSomaia Hassan Fathalla Awad.
246 1 5 _aدراسات كيموحيوية فى تكنولوجيا الألبان:
_bدراسات كيموحيوية على استيريزات اللاكتوباسيلى واستخدامها فى الأنواع من تسوية الجبن.
260 _c1983.
300 _a97,3Leaves :
_bill. ;
_c30 cm.
502 _aThesis (M.S.)--Alexandria University,1983.
504 _aIncludes bibliographical references (leaves 77-97)
533 _aMicrofiche.
_bCairo, Egypt :
_cASUNET,
_e3 microfiches:negative.
546 _aSummary in Arabic.
596 _a1
650 0 _aLactobacillus.
650 0 _aDairy products.
650 0 _aCheese.
942 _cMIC
_2lcc
999 _c9020
_d9020