000 01144cam a2200277Ia 4500
001 u28790
003 SIRSI
007 heabmb---bacu
008 060408s1998 ua a bb 000 0 eng d
040 _aEAL
090 _aThesis
_bS-8129
100 1 _aAbdel Hady,Eman Yhia.
245 1 0 _aEnzymatic production of high protein rice flour from Egyptian broken rice: chemical, physical, nutritional and technological studies
_h[microform]/
_cEman Yhia Abdel Hady.
246 1 5 _aإنتاج دقيق أرز عالى البروتين إنزيميا من كسر الأرز المصرى : دراسات كيماوية و فيزيائية و تغذوية و تكنولوجية.
260 _c1998.
300 _a314,vi,6Leaves:
_bill.;
_c30 cm.
502 _aThesis (Ph.D.)--Alexandria University,1998.
504 _aIncludes bibliographical references (leaves 286-314)
533 _aMicrofiche.
_bCairo,Egypt:
_cASUNET,
_e6 microfiches:negative.
546 _aSummary in Arabic.
596 _a1
650 0 _aRice flour.
650 0 _aFlour
_xProtein content.
650 0 _aRice products.
942 _cMIC
_2lcc
999 _c9271
_d9271