MARC details
000 -LEADER |
fixed length control field |
02730cas a2200313Ia 45 0 |
001 - CONTROL NUMBER |
control field |
u192233 |
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER |
control field |
SIRSI |
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION |
fixed length control field |
110522c2010 ua s ara d |
040 ## - CATALOGING SOURCE |
Original cataloging agency |
EAL |
043 ## - GEOGRAPHIC AREA CODE |
Geographic area code |
f-ua |
050 ## - LIBRARY OF CONGRESS CALL NUMBER |
Classification number |
HD9019 |
Item number |
M58 2010 |
110 1# - MAIN ENTRY--CORPORATE NAME |
Corporate name or jurisdiction name as entry element |
مصر. وزارة الزراعة واستصلاح الاراضى. قطاع الشئون الاقتصادية. |
245 10 - TITLE STATEMENT |
Title |
نشرة أسعار منتجات الثروة الحيوانية والداجنة والاسماك |
Number of part/section of a work |
الجزء الثاني 2009 |
Medium |
[مصدر ألكتروني]. |
246 14 - VARYING FORM OF TITLE |
Title proper/short title |
Price for animal, poultry products and fish: volum 2 2009. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Place of publication, distribution, etc. |
القاهرة: الوزارة ، |
Date of publication, distribution, etc. |
2010. |
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION |
Extent |
172:ايض؛30 سم. |
500 ## - GENERAL NOTE |
General note |
العنوان من الغلاف. |
505 0# - FORMATTED CONTENTS NOTE |
Formatted contents note |
1.متوسط اسعار منتجات الثروة الحيونية والداجنة والاسماك:متوسط اسعار الماشية الحية خلال الفترتين من (1/7-30/9/2009) ، (1/10 - 31/12/2009)--2. متوسط اسعار اللحوم الحمراء خلال الفترتين من (1/7-30/9/2009) ، (1/10 - 31/12/2009)--3.متوسط اسعار اللحوم الاخرى خلال الفترتين من (1/7-30/9/2009) ، (1/10 - 31/12/2009)--4.متوسط اسعار الدواجن الحية خلال الفترتين من (1/7-30/9/2009) ، (1/10 - 31/12/2009)--5.متوسط اسعار لحوم الدواجن خلال الفترتين من (1/7-30/9/2009) ، (1/10 - 31/12/2009)--6.متوسط اسعار منتجات أخرى خلال الفترتين من (1/7-30/9/2009) ، (1/10 - 31/12/2009)--7.متوسط اسعار الاسماك خلال الفترتين من (1/7-30/9/2009) ، (1/10 - 31/12/2009)--8.متوسط أسعار منتجات الثروة الحيوانية والداجنة والاسماك خلال الفترتين من (1/7/2009) ، (31/12/2009)--9.المتوسط العام لاسعار منتجات الثروة الحيوانية والداجنة والاسماك خلال الفترتين من (1/1/2009) ، (31/12/2009) |
596 ## - |
-- |
1 |
650 #7 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM |
Topical term or geographic name entry element |
الثروة الحيوانية |
Geographic subdivision |
مصر |
Form subdivision |
إحصائيات |
Source of heading or term |
qrmak. |
650 #7 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM |
Topical term or geographic name entry element |
الماشية |
General subdivision |
اسعار |
Geographic subdivision |
مصر |
Form subdivision |
احصائيات |
Source of heading or term |
qrmak. |
650 #7 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM |
Topical term or geographic name entry element |
اللحوم الحمراء |
General subdivision |
اسعار |
Geographic subdivision |
مصر |
Form subdivision |
احصائيات |
Source of heading or term |
qrmak. |
650 #7 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM |
Topical term or geographic name entry element |
الاسماك |
Geographic subdivision |
مصر |
Form subdivision |
إحصائيات |
Source of heading or term |
qrmak. |
650 #7 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM |
Topical term or geographic name entry element |
الاسماك |
General subdivision |
اسعار |
Geographic subdivision |
مصر |
Form subdivision |
احصائيات |
Source of heading or term |
qrmak. |
650 #7 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM |
Topical term or geographic name entry element |
الدواجن |
Geographic subdivision |
مصر |
Form subdivision |
إحصائيات |
Source of heading or term |
qrmak. |
650 #7 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM |
Topical term or geographic name entry element |
الدواجن |
General subdivision |
اسعار |
Geographic subdivision |
مصر |
Form subdivision |
احصائيات |
Source of heading or term |
qrmak. |
856 40 - ELECTRONIC LOCATION AND ACCESS |
Uniform Resource Identifier |
<a href="http://nile.enal.sci.eg/EALE/STAT/2010/PBAPPF/Mar/Vol2/0.pdf">http://nile.enal.sci.eg/EALE/STAT/2010/PBAPPF/Mar/Vol2/0.pdf</a> |
Public note |
Staistics. |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
E-Journals |
Source of classification or shelving scheme |
Library of Congress Classification |