تأثير إضافة الخميرة على بعض الصفات الانتاجية فى دجاج اللحم (Record no. 43892)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 01860cab a2200289Ia 45 0
001 - CONTROL NUMBER
control field u189110
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER
control field SIRSI
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 110116s2010 ua ss b ara d
040 ## - CATALOGING SOURCE
Original cataloging agency EAL
041 ## - LANGUAGE CODE
Language code of text/sound track or separate title ara
Language code of summary or abstract eng
090 ## - LOCALLY ASSIGNED LC-TYPE CALL NUMBER (OCLC); LOCAL CALL NUMBER (RLIN)
Classification number (OCLC) (R) ; Classification number, CALL (RLIN) (NR) ART EPSJ V30 NOI 4
100 1# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name العلمى، مسعوده على.
240 10 - UNIFORM TITLE
Uniform title Egyptian poultry science journal, 2010 v. 30 (I)
Medium [electronic resouce].
245 10 - TITLE STATEMENT
Title تأثير إضافة الخميرة على بعض الصفات الانتاجية فى دجاج اللحم
Medium [مصدر آلكترونى].
246 15 - VARYING FORM OF TITLE
Title proper/short title Effect of yeast supplementation on some productive traits of broiler chickens.
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION
Extent ص.69-75.
504 ## - BIBLIOGRAPHY, ETC. NOTE
Bibliography, etc. note يحتوى على مراجع.
520 ## - SUMMARY, ETC.
Summary, etc. أجريت هذه الدراسة على 153 طائر من سلالة الهبرد Hubbard عمر يوم وقد غذيت على عليقة البادىء حتى عمر 21 يوم ثم بعد ذلك تم تقسيمها الى ثلاثة معاملات وقسمت كل معاملة لثلاثة مكررات واحتوى كل مكرر على 17 طائر حيث كانت المعاملة الأولى هى معاملة الشاهد والتى قدم لها عليقة تجارية بدون أى إضافات بينما فى المعاملة الثانية والثالثة تم أضافة خميرة الخبز الجافة الى العليقة التجارية بنسبة0.75% ،1.5% على التوالى.
546 ## - LANGUAGE NOTE
Language note ملخص باللغة الأنجليزية.
596 ## -
-- 1
650 #7 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element الدواجن
General subdivision إنتاج
Source of heading or term qrmak.
650 #7 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element الدواجن
General subdivision تغذية
Source of heading or term qrmak.
650 #7 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element الدواجن
General subdivision تربية
Source of heading or term qrmak.
650 #7 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element الخمائر كعلف
Source of heading or term qrmak.
773 0# - HOST ITEM ENTRY
Title Egyptian Poultry Science Journal.
Related parts 2010.v.30(I)
International Standard Serial Number 1110-5623
Control subfield nnas
Record control number u189066
856 40 - ELECTRONIC LOCATION AND ACCESS
Uniform Resource Identifier <a href="http://nile.enal.sci.eg/EALE/2010/EPSJ/3010/I/69.pdf">http://nile.enal.sci.eg/EALE/2010/EPSJ/3010/I/69.pdf</a>
Public note Full Text Article
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Articles
Source of classification or shelving scheme Library of Congress Classification

No items available.


Home | About ENAL | Collections | Services | Activities | Calendar | Contact us

7 Nadi El Sayed St., Gizah, Egypt | Phone: +02-33351313 | Fax: 202 33351302 | Email: enalegypt@gmail.com