تأثير نسبة الخلط لثلاثة أنواع من الطحين والإضافة لفيتامين ج ودبس التمر على صفات العجينة والخبز الناتج (Record no. 47276)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 01968cab a2200289Ia 45 0
001 - CONTROL NUMBER
control field u193934
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER
control field SIRSI
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 110802s2009 ua ss b eng d
040 ## - CATALOGING SOURCE
Original cataloging agency EAL
041 ## - LANGUAGE CODE
Language code of text/sound track or separate title ara
Language code of summary or abstract eng
090 ## - LOCALLY ASSIGNED LC-TYPE CALL NUMBER (OCLC); LOCAL CALL NUMBER (RLIN)
Classification number (OCLC) (R) ; Classification number, CALL (RLIN) (NR) ART AASM V47 No3 3
100 1# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name قنزل، محسن عمر.
240 10 - UNIFORM TITLE
Uniform title Annals of agricultural science, Moshtohor, 2009 v.47 (3)
Medium [electronic resource].
245 10 - TITLE STATEMENT
Title تأثير نسبة الخلط لثلاثة أنواع من الطحين والإضافة لفيتامين ج ودبس التمر على صفات العجينة والخبز الناتج
Medium [مصدر الكتروني].
246 15 - VARYING FORM OF TITLE
Title proper/short title Influence of rate mixing of three flour brands and addition of ascorbic acid and dates paste on dough and bread properties.
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION
Extent ص.23-39
504 ## - BIBLIOGRAPHY, ETC. NOTE
Bibliography, etc. note يحتوي على مراجع.
520 ## - SUMMARY, ETC.
Summary, etc. صممت تجربة معملية للتنفيذ فى مختبرات الشركة اليمنية للمطاحن وصوامع الغلال - عدن لدراسة تأثير مستويات من نسب الخلط 30% 70% و100% بين أنواع الطحين المنتج فى الشركة (طحين السنابل - استخلاص 76%)، (طحين البركة 82%) و(طحين الطاحون- 100%) وكذا التأثير لإضافة مستويات من حمض الإسكوربيك (صفر، 40و45 جزء فى المليون) وإضافة دبس التمر بنسبة (صفر، 6 و12% على بعض الصفات الكيميائية والريولوجية للعجين وبعض صفات الجودة للخبز الناتج.
546 ## - LANGUAGE NOTE
Language note ملخص باللغة الأنجليزية.
596 ## -
-- 1
650 #7 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element التمر
Source of heading or term qrmak.
650 #7 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element القمح
General subdivision طحن
Source of heading or term qrmak.
650 #7 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element الخبز
General subdivision صناعة
Source of heading or term qrmak.
700 1# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name عبده، سمر على.
773 0# - HOST ITEM ENTRY
Title Annals of Agricultural Science, Moshtohor.
Related parts 2009.v.47(3)
International Standard Serial Number 1110-0419
856 40 - ELECTRONIC LOCATION AND ACCESS
Uniform Resource Identifier <a href="http://nile.enal.sci.eg/EALE/2009/AASM/4709/3/23.pdf">http://nile.enal.sci.eg/EALE/2009/AASM/4709/3/23.pdf</a>
Public note Full Text Article/
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Articles
Source of classification or shelving scheme Library of Congress Classification

No items available.


Home | About ENAL | Collections | Services | Activities | Calendar | Contact us

7 Nadi El Sayed St., Giza, Egypt | Phone:02-33351121 +02-33351313 | 
| Email: enalegypt@gmail.com