تأثير نسبة الخلط لثلاثة أنواع من الطحين والإضافة لفيتامين ج ودبس التمر على صفات العجينة والخبز الناتج (Record no. 47276)
[ view plain ]
000 -LEADER | |
---|---|
fixed length control field | 01968cab a2200289Ia 45 0 |
001 - CONTROL NUMBER | |
control field | u193934 |
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER | |
control field | SIRSI |
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION | |
fixed length control field | 110802s2009 ua ss b eng d |
040 ## - CATALOGING SOURCE | |
Original cataloging agency | EAL |
041 ## - LANGUAGE CODE | |
Language code of text/sound track or separate title | ara |
Language code of summary or abstract | eng |
090 ## - LOCALLY ASSIGNED LC-TYPE CALL NUMBER (OCLC); LOCAL CALL NUMBER (RLIN) | |
Classification number (OCLC) (R) ; Classification number, CALL (RLIN) (NR) | ART AASM V47 No3 3 |
100 1# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME | |
Personal name | قنزل، محسن عمر. |
240 10 - UNIFORM TITLE | |
Uniform title | Annals of agricultural science, Moshtohor, 2009 v.47 (3) |
Medium | [electronic resource]. |
245 10 - TITLE STATEMENT | |
Title | تأثير نسبة الخلط لثلاثة أنواع من الطحين والإضافة لفيتامين ج ودبس التمر على صفات العجينة والخبز الناتج |
Medium | [مصدر الكتروني]. |
246 15 - VARYING FORM OF TITLE | |
Title proper/short title | Influence of rate mixing of three flour brands and addition of ascorbic acid and dates paste on dough and bread properties. |
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION | |
Extent | ص.23-39 |
504 ## - BIBLIOGRAPHY, ETC. NOTE | |
Bibliography, etc. note | يحتوي على مراجع. |
520 ## - SUMMARY, ETC. | |
Summary, etc. | صممت تجربة معملية للتنفيذ فى مختبرات الشركة اليمنية للمطاحن وصوامع الغلال - عدن لدراسة تأثير مستويات من نسب الخلط 30% 70% و100% بين أنواع الطحين المنتج فى الشركة (طحين السنابل - استخلاص 76%)، (طحين البركة 82%) و(طحين الطاحون- 100%) وكذا التأثير لإضافة مستويات من حمض الإسكوربيك (صفر، 40و45 جزء فى المليون) وإضافة دبس التمر بنسبة (صفر، 6 و12% على بعض الصفات الكيميائية والريولوجية للعجين وبعض صفات الجودة للخبز الناتج. |
546 ## - LANGUAGE NOTE | |
Language note | ملخص باللغة الأنجليزية. |
596 ## - | |
-- | 1 |
650 #7 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | التمر |
Source of heading or term | qrmak. |
650 #7 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | القمح |
General subdivision | طحن |
Source of heading or term | qrmak. |
650 #7 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | الخبز |
General subdivision | صناعة |
Source of heading or term | qrmak. |
700 1# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME | |
Personal name | عبده، سمر على. |
773 0# - HOST ITEM ENTRY | |
Title | Annals of Agricultural Science, Moshtohor. |
Related parts | 2009.v.47(3) |
International Standard Serial Number | 1110-0419 |
856 40 - ELECTRONIC LOCATION AND ACCESS | |
Uniform Resource Identifier | <a href="http://nile.enal.sci.eg/EALE/2009/AASM/4709/3/23.pdf">http://nile.enal.sci.eg/EALE/2009/AASM/4709/3/23.pdf</a> |
Public note | Full Text Article/ |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Articles |
Source of classification or shelving scheme | Library of Congress Classification |
No items available.