المنطقة المتوسطية: هوية وجودة السلع الغذائية البحر متوسطية برتراند هيرفييو.
Language: Arabic Publication details: القاهرة: دار الصحافة العلميةللطباعة والنشر؛ 2007.Description: 389 ص: أيض؛ 24سم+1قرص مدمج ؛4 3/4 بوصةISBN:- 9782724610287
- المركز الدولي للدراسات الزراعية المتقدمة للبحر المتوسط
- ORG TP372.5 B77 2007
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Main | ORG TP372.5 B77 2007 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 454554455445 |
Browsing Main shelves Close shelf browser (Hides shelf browser)
![]() |
![]() |
![]() |
No cover image available |
![]() |
![]() |
![]() |
||
ORG TP371.8 .C78 1998 Combination processes for food irradiation : | ORG TP371.44 M37 2011 Traditional fermented food and beverages for improved livelihoods/ | ORG TP371.44 S54 2003 التخليل وأهميته الغذائية/ | ORG TP372.5 B77 2007 المنطقة المتوسطية: | ORG TP372.6 C62 1993 Codex alimentarius commission : | ORG TP372.6 C62 2004 Codex Alimentarius Commission : | ORG TP372.6 C62 2005 Codex Alimentarius Commission : |
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.