Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Main | TS1955 A89 1984 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 0015883 |
Browsing Main shelves Close shelf browser (Hides shelf browser)
No cover image available | No cover image available | No cover image available | No cover image available | No cover image available | No cover image available |
![]() |
||
TS1955 A82 1983 أساسيات علم اللحوم=principles of meat / | TS1955 A82 1983 أساسيات علم اللحوم=principles of meat / | TS1955 A82 1983 أساسيات علم اللحوم=principles of meat / | TS1955 A89 1984 التجارب المختبرية فى تكنولوجيا اللحوم/ | TS1955 A89 1989 علم و تكنولوجيا اللحوم / | TS1955 A89 1989 علم و تكنولوجيا اللحوم / | TS1955 H44 1978 Meat, poultry, and seafood technology / |
على رأس العنوان: وزارة التعليم العالى والبحث العلمى.جامعة صلاح الدين.
يحتوي على قائمة ببليوجرافية بالمراجع(107-108(
1
There are no comments on this title.