كمياء و تكنولوجيا حفظ و تصنيع الاسماك = chemistry and technology of fish preservation and processing / صبحى سالم السيد بسيونى.
Language: Arabic Publication details: الزقازيق، [مصر] : جامعة الزقازيق، ح [1990]Description: 385 ص : ايض ؛ 23 سمSubject(s): LOC classification:- TX612.F5 S22 1990
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Main | TX612 .F5 S22 1990 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 186-1001 |
Browsing Main shelves Close shelf browser (Hides shelf browser)
No cover image available |
![]() |
![]() |
No cover image available | No cover image available | No cover image available | No cover image available | ||
TX601 .W37 1984 حفظ الاغذية : | TX609 D79 2000 Drying technology in agriculture and food sciences / | TX609 V65 2001 Drying and dehydration of foods / | TX612 .F5 S22 1990 كمياء و تكنولوجيا حفظ و تصنيع الاسماك = | TX612.F5 S22 1990 كيمياء و تكنولوجيا حفظ و تصنيع الأسماك = | TX612.F5 S22 1990 كيمياء و تكنولوجيا حفظ و تصنيع الأسماك = | TX612.F5 S22 1990 كيمياء و تكنولوجيا حفظ و تصنيع الأسماك = |
التارخ من على الكتاب.
1
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.