أسس علوم الاغذية = elementary food science / تأليف جون ت .ر . نيكرسون، لويس ج. رونسيفالى ؛ ترجمة واصل محمد أبو العلا، صبحى سالم بسيونى ؛ مراجعة سعد الدين محمد مليجى فرحات .

By: Contributor(s): Publication details: القاهرة : الدار العربية للنشر و التوزيع، ح 1985.Description: 410 ض : أيض ؛ 26 سمSubject(s): LOC classification:
  • TX345 N95 1985
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Books Books Main TX345 | N95 1985 (Browse shelf(Opens below)) Available 0015939
Books Books Main TX345 N95 1985 (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 0015908
Books Books Main TX345 N95 1985 (Browse shelf(Opens below)) 2 Available 0015884

There are no comments on this title.

to post a comment.

Home | About ENAL | Collections | Services | Activities | Calendar | Contact us

7 Nadi El Sayed St., Giza, Egypt | Phone:02-33351121 +02-33351313 | 
| Email: enalegypt@gmail.com