اساسيات حفظ و تصنيع الاغذية = fundamentals of food preservation adn processing / صبحى سالم السيد بسيونى .
Language: Arabic Publication details: [د.م: د. ن]، 1993. ؛ (الزقازيق، مصر : مطابع جامعة الزقازيق)Description: 511ص : ايض ؛ 24 سمISBN:- 9772440210
- TP370 B79 1993
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Main | TP370 B79 1993 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 0015845 |
Browsing Main shelves Close shelf browser (Hides shelf browser)
![]() |
![]() |
No cover image available |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||
TP370 A87 1994 أسس تكنولوجيا الصناعات الزراعية و الالبان / | TP370 A87 1994 أسس تكنولوجيا الصناعات الزراعية و الالبان / | TP370 A945 1999 Food technology processing and laboratory control / | TP370 B79 1993 اساسيات حفظ و تصنيع الاغذية = fundamentals of food preservation adn processing / | TP370 C44 1997 Chemical engineering for the food industry / | TP370 C44 1997 Chemical engineering for the food industry / | TP370 C44 1997 Chemical engineering for the food industry / |
يحتوى على قائمة ببليوجرافية بالمراجع (ص493-498)
1
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.