أساسيات كيمياء الأغذية / تأليف ديمان ; ترجمة حنفى عبدالعزيز، أحمد عبدالمنعم عسكر ; مراجعة مصطفى نوفل.

By: Language: Arabic Publication details: القاهرة : الدار العربية للنشر و التوزيع، 1996.Edition: ط العربيةDescription: 589 ص : أيض ; 26 سمISBN:
  • 9772580953
Subject(s): LOC classification:
  • TX545 D44 1996
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)

يحتوى على قائمة ببليوجرافية بالمراجع (589 ص).

1

There are no comments on this title.

to post a comment.

Home | About ENAL | Collections | Services | Activities | Calendar | Contact us

7 Nadi El Sayed St., Giza, Egypt | Phone:02-33351121 +02-33351313 | 
| Email: enalegypt@gmail.com