تأثير خواص الزيوت والدهون الغذائية على مستوى دهون الدم والمخ ونشاط إنزيم أستريز فى فئران التجارب [مصدر إلكترونى].

By: Contributor(s): Language: Arabic Summary language: English Description: ص.105-115Other title:
  • Effect of edible oils and fat properties on level of blood and brain fatsand activity of acetylcholinesterase of experimental rats [Added title page title]
Uniform titles:
  • Alexandria science exchange journal, 2011 v. 32 (2) [electronic resource]:
Subject(s): Online resources: In: Alexandria Science Exchange Journal 2011.v.32(2)Summary: أجريت هذه الدراسة فى كلية التربية للاقتصاد المنزلى- جامعة أم القرى - المملكة العربية السعودية بهدف دراسة تأثير الخواص الطبيعية والكيمائية للدهون المتناولة على مستوى دهون الدم والمخ ونشاط إنزيم أستيل كولين أستريز فى فئران التجارب.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
No physical items for this record

يحتوى على مراجع.

أجريت هذه الدراسة فى كلية التربية للاقتصاد المنزلى- جامعة أم القرى - المملكة العربية السعودية بهدف دراسة تأثير الخواص الطبيعية والكيمائية للدهون المتناولة على مستوى دهون الدم والمخ ونشاط إنزيم أستيل كولين أستريز فى فئران التجارب.

ملخص باللغة الإنجليزية..

1

There are no comments on this title.

to post a comment.

Home | About ENAL | Collections | Services | Activities | Calendar | Contact us

7 Nadi El Sayed St., Gizah, Egypt | Phone: +02-33351313 | Fax: 202 33351302 | Email: enalegypt@gmail.com