دراسة اقتصادية لتقدير الزيادة فى القيمة المضافة والعوائد الاقتصادية لمشروعات تصنيع المكرونة [مصدر إلكترونى].

By: Contributor(s): Language: Arabic Summary language: English Description: ص.255-267Other title:
  • An economic study to estimate the increase in value-added and revenue economic for pasta project [Added title page title]
Uniform titles:
  • Mansoura University journal of agricultural economics and social sciences, 2015 v. 6 (2) [electronic resource].
Subject(s): Online resources: In: Mansoura University Journal of Agricultural Economics and Social Sciences 2015.v.6(2)Summary: تعد صناعة المكرونة من الصناعات الغذائية الهامة والناتجة من تصنيع الدقيق استخراج 72% الناتج من القمح الصلد وتتمثل مشكلة الدراسة فى انخفاض القيمة المضافة لقطاع الزراعة ويؤدى الى انخفاض فرص العمل بالريف.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
No physical items for this record

يحتوي علي مراجع.

تعد صناعة المكرونة من الصناعات الغذائية الهامة والناتجة من تصنيع الدقيق استخراج 72% الناتج من القمح الصلد وتتمثل مشكلة الدراسة فى انخفاض القيمة المضافة لقطاع الزراعة ويؤدى الى انخفاض فرص العمل بالريف.

ملخص باللغة الأنجليزية.

1

There are no comments on this title.

to post a comment.

Home | About ENAL | Collections | Services | Activities | Calendar | Contact us

7 Nadi El Sayed St., Gizah, Egypt | Phone: +02-33351313 | Fax: 202 33351302 | Email: enalegypt@gmail.com