كفاءة إنتاج وتسويق اللحوم الحمراء فى مصر [مصدر ألكتروني].

By: Contributor(s): Language: Arabic Summary language: English Description: ص5353-5366Other title:
  • Efficiency of red meat production and marketing in Egypt [Added title page title]
Uniform titles:
  • Mansoura University journal of agricultural sciences, 2008 v. 33 (7) [electronic resource].
Subject(s): Online resources: In: Mansoura Unviersity Journal of Agricultural Sciences 2008.v.33(7)Summary: تهدف الدراسة بصفة أساسية إلى التعرف على مدى كفاءة إنتاج وتسويق اللحوم الحمراء فى مصر للتوصل الى بعض المؤشرات الاقتصادية التى قد تمد متخذ القرار بالمعلومات للاسترشاد بها عند رسم البرامج والسياسات التى تعمل على النهوض بالطاقة الإنتاجية والارتقاء بالمستوى التسويقى للحوم الحمراء.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
No physical items for this record

يحتوي علي مراجع.

تهدف الدراسة بصفة أساسية إلى التعرف على مدى كفاءة إنتاج وتسويق اللحوم الحمراء فى مصر للتوصل الى بعض المؤشرات الاقتصادية التى قد تمد متخذ القرار بالمعلومات للاسترشاد بها عند رسم البرامج والسياسات التى تعمل على النهوض بالطاقة الإنتاجية والارتقاء بالمستوى التسويقى للحوم الحمراء.

ملخص باللغة الانجليزية.

1

There are no comments on this title.

to post a comment.

Home | About ENAL | Collections | Services | Activities | Calendar | Contact us

7 Nadi El Sayed St., Giza, Egypt | Phone:02-33351121 +02-33351313 | 
| Email: enalegypt@gmail.com