دراسة تحليلية للعوامل المحددة لأنتاج واستهلاك اللحوم الحمراء فى جمهورية مصر العربية [مصدر إلكتروني].

By: Contributor(s): Language: Arabic Summary language: English Description: ص. 10629-10639Other title:
  • An analytical study of affective factors for meat production and consumption in Egypt [Added title page title]
Uniform titles:
  • Mansoura University journal of agricultural sciences, 2007 v. 32 (12) [electronic resource].
Subject(s): Online resources: In: Mansoura University Journal of Agricultural Sciences 2007.v.32(12)Summary: لذا فقد يهدف البحث إلى دراسة العوامل المحددة لإنتاج اللحوم الحمراء فى مصر وكذلك العوامل المحددة لاستهلاكها وكذلك قياس الفجوة الغذائية والتى تنعكس على الاكتفاء الذاتى خلال فترة الدراسة (1986-2004).
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
No physical items for this record

يحتوي على مراجع.

لذا فقد يهدف البحث إلى دراسة العوامل المحددة لإنتاج اللحوم الحمراء فى مصر وكذلك العوامل المحددة لاستهلاكها وكذلك قياس الفجوة الغذائية والتى تنعكس على الاكتفاء الذاتى خلال فترة الدراسة (1986-2004).

ملخص باللغة الانجليزية.

1

There are no comments on this title.

to post a comment.

Home | About ENAL | Collections | Services | Activities | Calendar | Contact us

7 Nadi El Sayed St., Giza, Egypt | Phone:02-33351121 +02-33351313 | 
| Email: enalegypt@gmail.com