تاثير حامض الاسكوربيك مع التوكوفيرول او مستخلص اوراق السدر على لون ودهن لحم البقر الطازج المبرد [مصدر إلكترونى].

By: Language: Arabic Summary language: English Description: ص. 1-9Other title:
  • Effect of ascorbic acid with either a-tocopherol or zizyphus spina Christi extracts on meat colour and lipid stability of fresh beef during cold storage [Added title page title]
  • Effect of Ascorbic acide with either α-Tocopherol or Zizyphus spina christi extracts on meat colour and lipid stability of fresh beef during cold storage [Added title page title]
Uniform titles:
  • Alexandria journal of food science and technology, 2009 v.6 (2) [electronic resource].
Subject(s): Online resources: In: Alexandria Journal of Food Science and technology 2009.v.6(2)Summary: اجريت هذه الدراسة بهدف تاثير حامض الاسكوربيك (AA) واتحاده مع التوكوفيرول (Toc) او مستخلص اوراق السدر (ZE) على لون اللحوم وثبات الدهن فى شرائح لحم البقر الطازج الماخوذ من ست ذبائح مخزنة على درجة 4م لمدة 9 ايام.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
No physical items for this record

يحتوى على مراجع.

اجريت هذه الدراسة بهدف تاثير حامض الاسكوربيك (AA) واتحاده مع التوكوفيرول (Toc) او مستخلص اوراق السدر (ZE) على لون اللحوم وثبات الدهن فى شرائح لحم البقر الطازج الماخوذ من ست ذبائح مخزنة على درجة 4م لمدة 9 ايام.

ملخص باللغة الإنجليزية.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Home | About ENAL | Collections | Services | Activities | Calendar | Contact us

7 Nadi El Sayed St., Gizah, Egypt | Phone: +02-33351313 | Fax: 202 33351302 | Email: enalegypt@gmail.com