التقييم الإقتصادى لإنتاج أسماك القراميط كمشروع إنتاجى لشباب الخريجين [مصدر الكترونى].

By: Contributor(s): Language: Arabic Summary language: English Description: ص .567-583Other title:
  • The economic evaluation to product catfish ASA productive project to graduates youths [Added title page title]
Uniform titles:
  • Zagazig journal of agricultural research, 2003 v. 30 (1) [electronic resource].
Subject(s): Online resources: In: Zagazig Journal of Agricultural Research 2003.v.30(2)Summary: ينخفض متوسط نصيب الفرد من البروتين الحيوانى فى مصر إلى 11,31 كيلوجراماً سنوياً فى متوسط الفترة 1999-2001 ، بالإضافة الى وجود أراضى أبوار وأخرى غير صالحة للإستخدامات الإقتصادية .وفى ظل تفاقم مشكلة البطالة بين الشباب بصفة عامة وشباب الخريجين بصفة خاصة.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
No physical items for this record

يحتوى على المراجع.

ينخفض متوسط نصيب الفرد من البروتين الحيوانى فى مصر إلى 11,31 كيلوجراماً سنوياً فى متوسط الفترة 1999-2001 ، بالإضافة الى وجود أراضى أبوار وأخرى غير صالحة للإستخدامات الإقتصادية .وفى ظل تفاقم مشكلة البطالة بين الشباب بصفة عامة وشباب الخريجين بصفة خاصة.

ملخص باللغة الانجليزية.

1

There are no comments on this title.

to post a comment.

Home | About ENAL | Collections | Services | Activities | Calendar | Contact us

7 Nadi El Sayed St., Gizah, Egypt | Phone: +02-33351313 | Fax: 202 33351302 | Email: enalegypt@gmail.com