تأثير إضافة أزهار البابونج كمسحوق جاف يضاف للعليقة او كمستخلص مائي مغلي يضاف لماء الشرب على بعض الصفات الإنتاجية لفروج اللحم [مصدر إلكترونى].

By: Contributor(s): Language: Arabic Summary language: English Description: ص. 431-445Other title:
  • Effect of supplementing chamomile flowers as powder to diet or boiling aqueous extract to drinking water on some productive characters of broiler during heat stress [Added title page title]
Uniform titles:
  • Egyptian journal of nutrition and feeds, 2008 v. 11(2) [electronic resource].
Subject(s): Online resources: In: Egyptian Journal of Nutrition and Feeds 2008.v11(2)Summary: تم استخدام 120 فرخ فروج لحم بعمر يوم واحد غير مجنسة نوع لوهمان لدراسة تأثير اضافة المسحوق والمستخلص المائي المغلي لازهار نبات البابنج الى العليقة وماء الشرب على بعض الصفات الانتاجية لفروج اللحم المعرض لدرجات حرارة بيئية دورائية مرتفعة28-35 م بهدف التخفيف من الاجهاد الحراري.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
No physical items for this record

يحتوى على مراجع.

تم استخدام 120 فرخ فروج لحم بعمر يوم واحد غير مجنسة نوع لوهمان لدراسة تأثير اضافة المسحوق والمستخلص المائي المغلي لازهار نبات البابنج الى العليقة وماء الشرب على بعض الصفات الانتاجية لفروج اللحم المعرض لدرجات حرارة بيئية دورائية مرتفعة28-35 م بهدف التخفيف من الاجهاد الحراري.

ملخص باللغة الإنجليزية.

1

There are no comments on this title.

to post a comment.

Home | About ENAL | Collections | Services | Activities | Calendar | Contact us

7 Nadi El Sayed St., Gizah, Egypt | Phone: +02-33351313 | Fax: 202 33351302 | Email: enalegypt@gmail.com