تطوير جهاز مصنع محليا لقياس طراوة لحوم الأغنام وارتباط ذلك بتقييمها الكيماوي والفيزيقي والحسي‪‪ [مصدر ألكترونى].‪‪

By: Contributor(s): Language: Arabic Summary language: English Description: ص13-20.‪‪Other title:
  • Developing a locally manufactured equipment to measure sheep meat tenderness as correlated with chemical, physical and sensory evaluation [Added title page title]
Uniform titles:
  • Alexandria journal of food science and technology,2008,Conference, Special issue [electronic resource]:
Subject(s): Online resources: In: Alexandria Journal of Food Science and technology 2008.Conference.Special IssueSummary: تم تطوير جهاز مصنع محليا لقياس طراوة لحوم الأغنام مشابه لآلية عمل جهاز وذلك لقياس القوة اللازمة لقص قطعة لحم معدة على شكل شريحة بطول 10سم وسمك1.3 سم بواسطة سكين صلب غير قابل للصدأ وبزاوية 10° يتحرك بالضغط الهيدروليكي على اتجاه المحور الطولي للعينة .‪‪
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
No physical items for this record

يحتوي على مراجع.‪‪

تم تطوير جهاز مصنع محليا لقياس طراوة لحوم الأغنام مشابه لآلية عمل جهاز وذلك لقياس القوة اللازمة لقص قطعة لحم معدة على شكل شريحة بطول 10سم وسمك1.3 سم بواسطة سكين صلب غير قابل للصدأ وبزاوية 10° يتحرك بالضغط الهيدروليكي على اتجاه المحور الطولي للعينة .‪‪

ملخص باللغة الأنجليزية.‪‪

There are no comments on this title.

to post a comment.

Home | About ENAL | Collections | Services | Activities | Calendar | Contact us

7 Nadi El Sayed St., Gizah, Egypt | Phone: +02-33351313 | Fax: 202 33351302 | Email: enalegypt@gmail.com