Chemical and technological studies on milk and milk products: Effect of using different starters,protein and fat substituts and storage eperiod on phesico.chemical and organoleptic properties of frozen yogurt [microform]/ Hasan Naem El Abyari.

By: Publication details: 2000.Description: 89,5Leaves : ill. ; 30 cmOther title:
  • دراسات كيماوية وتكنولوجية على اللبن ومنتجاته: تأثير استخدام بعض البادئات وبدائل البروتين والدهن وفترة التخزين على الصفات الفيزوكيميائية و الخواص الحسية العضوية لليوغورت المجمد [Added title page title]
Subject(s): Dissertation note: Thesis (M.S.)--Alexandria University,2000.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)

Home | About ENAL | Collections | Services | Activities | Calendar | Contact us

7 Nadi El Sayed St., Giza, Egypt | Phone:02-33351121 +02-33351313 | 
| Email: enalegypt@gmail.com