Chemical and technological studies on milk and milk products: Effect of using different starters,protein and fat substituts and storage eperiod on phesico.chemical and organoleptic properties of frozen yogurt [microform]/ Hasan Naem El Abyari.
Publication details: 2000.Description: 89,5Leaves : ill. ; 30 cmOther title:- دراسات كيماوية وتكنولوجية على اللبن ومنتجاته: تأثير استخدام بعض البادئات وبدائل البروتين والدهن وفترة التخزين على الصفات الفيزوكيميائية و الخواص الحسية العضوية لليوغورت المجمد [Added title page title]
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Main | THESIS S-7145 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 31341-1001 |
Browsing Main shelves Close shelf browser (Hides shelf browser)
Thesis (M.S.)--Alexandria University,2000.
Includes bibliographical references (leaves 72-89)
Microfiche. Cairo, Egypt : ASUNET, 2 microfiches:negative.
Summary in Arabic.
1
There are no comments on this title.